ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2024

ELECTRA HELLA’S S.A. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2024

HELLA ValueFit BLADE: Νέα σειρά βοηθητικών προβολέων LED για φορτηγά και εφαρμογές εκτός δρόμου

Η HELLA, ο προμηθευτής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται υπό την ομπρέλα FORVIA, λανσάρει τη νέα σειρά βοηθητικών προβολέων HELLA ValueFit BLADE. Οι ομάδες-στόχοι είναι κυρίως τα φορτηγά και οι λάτρεις του off-road, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν σε ελάχιστο χρόνο έναν εξατομικευμένο σχεδιασμό φωτισμού για τα οχήματά τους με τους νέους προβολείς.

Δοκιμάζοντας φίλτρα καυσίμων: μεγάλες διαφορές

Ο παγκόσμιος εμπειρογνώμονας φιλτραρίσματος MANN+HUMMEL εξέτασε δύο φίλτρα καυσίμου βενζίνης που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια και σαφώς έχουν χρησιμοποιηθεί σε οχήματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο διάστημα συντήρησης. Και τα δύο είναι φίλτρα καυσίμου με μεταλλικό περίβλημα - ακόμα με τις αρχικές σφραγίδες: το ένα είναι φίλτρο ποιότητας ΟΕΜ, το άλλο είναι μια παραλλαγή χαμηλής ποιότητας. Οι ειδικοί της MANN+HUMMEL αξιολόγησαν αυτά τα φίλτρα στο εργαστήριο δοκιμών τους.

Η Hella Gutmann Solutions κερδίζει το CLEPA Innovation Award 2023

Το βραβείο καινοτομίας που εγκαινιάστηκε από την CLEPA (Ευρωπαϊκή Ένωση Προμηθευτών Αυτοκινήτων) απονέμεται κάθε χρόνο για εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης για την κινητικότητα του αύριο. Στο επίκεντρο του όγδοου διεθνούς διαγωνισμού ήταν οι θεματικές ‘Digitalʼ και ‘Greenʼ.

Η Hella Pagid επεκτείνει την ποικιλία προϊόντων της σε  δαγκάνες φρένων χωρίς υποχρέωση επιστροφής

Η Hella Pagid, ειδικός στα φρένα με έδρα το Essen, επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των δαγκάνων φρένων της. Η ποικιλία των δαγκάνων φρένων χωρίς υποχρέωση επιστροφής για το aftermarket επεκτείνεται από 130 είδη σε 352 είδη για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών οχημάτων.

Τεχνολογία φωτισμού στο ανώτατο επίπεδο: Η HELLA και η Porsche λανσάρουν τον πρώτο προβολέα SSL | HD matrix στον κόσμο

Το ψηφιακό σύστημα προβολέων SSL | HD χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη νέα Porsche Cayenne Περισσότερα από 32.000 εικονοστοιχεία LED ανά προβολέα υλοποιούν νέες, έξυπνες λειτουργίες φωτισμού Ο πρώτος προβολέας

Καθαρή κινητικότητα – Εστιάστε στο μέλλον με τη MANN-FILTER

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από τις επιπτώσεις του μολυσμένου αέρα, όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, αλλά και μέσα στα οχήματα. Ως εκ τούτου, καθίσταται πλέον απαραίτητη η βελτίωση της ποιότητας του αέρα μέσω της μείωσης των σωματιδίων και των επιβλαβών αερίων.

Υαλοκαθαριστήρες HELLA: εύκολη τοποθέτηση & βέλτιστη απόδοση

Ψάχνετε τους τέλειους υαλοκαθαριστήρες για κάθε χρήση; Τους έχει η HELLA! Και η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη. Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσετε: