Υαλοκαθαριστήρες HELLA: εύκολη τοποθέτηση & βέλτιστη απόδοση

Ψάχνετε τους τέλειους υαλοκαθαριστήρες για κάθε χρήση; Τους έχει η HELLA! Και η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη. Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσετε:

Διαγνωστικές συσκευές Hella Gutmann τώρα με αυτοματοποιημένη λειτουργία Diagnosics

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αυτοματοποιημένη Διάγνωση", οι διαγνωστικές συσκευές mega macs με λογισμικό SDI εκτελούν αυτόματα ολόκληρη τη διαδικασία. Η τεχνητή νοημοσύνη λαμβάνει αποφάσεις και πραγματοποιεί στατιστικές αξιολογήσεις.

Προβολέας SlimLine Bi-LED: Η HELLA παρουσιάζει τον πρώτο ορθογώνιο προβολέα Bi-LED

Προβολέας HELLA Slimline Bi-LED με προηγμένη τεχνολογία φωτισμού και ηλεκτρονικά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και μέγιστες απαιτήσεις. Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και τεχνολογική ελευθερία χάρη στο αρθρωτό σύστημα.

Περισσότερη τεχνογνωσία στην ηλεκτροκίνηση με τη MANN-FILTER

Ο παγκόσμιος ειδικός σε θέματα φιλτραρίσματος MANN+HUMMEL εφαρμόζει την εμπειρία δεκαετιών φιλτραρίσματος στις απαιτήσεις της ηλεκτροκίνησης. Είναι όμως το φιλτράρισμα απαραίτητο για την ηλεκτροκίνηση;

Τεχνολογία οδήγησης του μέλλοντος: Η HELLA παρέχει τεχνολογία αισθητήρων για αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα steer-by-wire

Η HELLA, ο προμηθευτής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται κάτω από τo brand ομπρέλα FORVIA, έχει λάβει αρκετές σημαντικές παραγγελίες πελατών για την τελευταία γενιά αισθητήρων διεύθυνσης. Πρόκειται για μια ουσιαστική τεχνολογία-κλειδί με την οποία η HELLA προωθεί σημαντικά την ανάπτυξη των συστημάτων steer-by-wire.

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ELECTRA HELLA S AE 12.2022

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ν.4308 ELECTRA HELLA S AE 12.2022

Η HELLA κερδίζει πολυάριθμες παραγγελίες σειράς στον τομέα της ηλεκτροκινητικότητας

Η HELLA, ο προμηθευτής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται υπό την ομπρέλα του εμπορικού σήματος FORVIA, έχει λάβει πολυάριθμες παραγγελίες σειράς από διάφορους πελάτες, με τις οποίες η εταιρεία διευρύνει σταθερά την ηγετική της θέση στην αγορά στον αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης και της διαχείρισης ενέργειας.